AquafitnessCardio-musculaire training en waterplezier gecombineerd.

Vanaf 12 jaar.

Kom en versterk uw lichaam terwijl u geniet van de voordelen van water.

Met de aquafitness groepsles verfijnt u uw figuur, verbrandt u op progressieve wijze calorieën terwijl u profiteert van de weerstand van het water en de sensaties die het tot 33° verwarmde water biedt. Aquafitness is verkrijgbaar in 5 versies: aquabike, aquagym, aquajump, aquayoga en aquapower.

 •     Aquabike: om uw benen te verstevigen, uw rug en billen op te bouwen en uw houding te verbeteren. Een complete sport, met muziek, toegankelijk voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
   
 •     Aquagym: dankzij de weerstand van het water kunt u met aquagym uw borst, armen en schouders verstevigen en tegelijkertijd uw buik- en bilspieren opbouwen. Een zachte sport die toegankelijk is voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
   
 •     Aquajump: Tonische gymnastiek op een kleine individuele trampoline geplaatst op een diepte van 1m30. Het ritme wordt aangehouden tot dynamische muziek. Niet aanbevolen voor mensen met ernstige rug- en gewrichtspijn.
   
 •    Aquapower: Optmimaliseert het spier- en cardiovasculaire werk. Deze activiteit vormt het lichaam. Dynamischer en tonischer dan aquagym, is deze cursus geïnspireerd op de Body Pump. Niet aanbevolen voor mensen met ademhalingsproblement of peesonsteking.
   
 •    Aquayoga:  Geeft je de mogelijkheid om jezelf te herbronnen met volledig bewustzijn, terwijl je werkt aan je balans. Vindt terug je fysieke en emotionele welzijn. Niet aanbevolen voor niet-zwemmers.

 

Boek hier uw sessie of koop uw abonnement

Informatie: pool@nemo33.com

Annulering:

Heb je een probleem? U kunt uw sessie zelf kosteloos annuleren tot 4 uur voor de activiteit. Ga naar "Mijn winkelwagen" om u af te melden. Je krijgt dan je sessie terug.
Na deze tijd verliest u uw sessie, tenzij u een medische verklaring overlegt waaruit blijkt dat u de geplande activiteit niet kunt uitvoeren.