Welkom bij Nemo 33

INSCHRIJVING>

Duiken

Infos>

Vrijduiken

Infos>

Aquafitness

Infos>

WELKOM bij NEMO33 (33m - 33°)!

NEMO33 is een van de diepste zwembaden ter wereld en bevindt zich in Brussel.

Geopend sinds 2004, NEMO33 werd ontworpen om duiken het hele jaar door veilig en comfortabel te maken. Dankzij het heldere en warme water, ontvangen wij duikers en freedivers van alle niveaus in een aangename en veilige omgeving, voor trainingsdoeleinden of gewoon voor het plezier van gewichtloosheid.

Als voorloper op het gebied van indoor diepduiken, zal NEMO33 u toelaten om onder water te evolueren doorheen verschillende platformen, door gebruik te maken van de tunnel te nemen of door de grotten te bezoeken die zich op -10 meter bevinden.

Probeer tropisch duiken in het hart van Europa. En waarom niet genieten van een gastronomisch menu onder water? Wij kunnen dit ook organiseren en u deze originele ervaring aanbieden.
In deze omgeving kunnen zwemmers en sportbeoefenaars ook hun sport beoefenen of hun vorm op peil houden door te genieten van de voordelen van het warme water.

Onlangs heeft Nemo33 zich uitgebreid. U zal ook onze vestigingen in Scouffleny, bij Nijvel, of in de Haute-Savoie, niet ver van Genève, kunnen uitproberen.

 

Laatste

Nieuws

Nieuws

WORD ASSISTANT INSTRUCTOR


Refresh your level

Heb je lang niet gedoken? Zoekt u een instructeur om u te begeleiden? Voor gecertificeerde duikers wier laatste duik meer dan 6 maanden geleden is, stelt de opfriscursus u in staat de sensaties van het duiken en het gemak onder water in alle veiligheid te herontdekken.

book uw refresh hier


Actuele openingstijden van onze DIVE SHOP

Maandag tot vrijdag van 17u30 tot 19u30
zaterdag van 10 tot 18 uur
zondag van 11 tot 15 uur


feestdagen van 11 tot 15 uur

Donderdag gesloten

 


ONS RESTAURANT THAI 33

Ons restaurant THAÏ 33 is het hele jaar door 7/7 geopend.
Lunch 16,50 €